Научете повече за конкурса
Научете повече за състава на журито
Условията, на които всеки участник трябва да отговаря
Спонсори на конкурса

Национален конкурс "Жена предприемач и Жена мениджър на 2010 година" е организиран от Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България съвместно с Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Той се провежда под патронажа на Първата дама на Република България Зорка Първанова и учредява два основни приза:

  • ЖЕНА ПРЕДПРИЕМАЧ НА ГОДИНАТА – за жени, развиващи собствен бизнес;
  • ЖЕНА МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА – за жени, управляващи чужд бизнес;
  • Специални награди, които се присъждат от министерства и агенции на жени, отличили се в съответните индустриални браншове.

Голямата награда ЖЕНА ПРЕДПРИЕМАЧ на 2010 ГОДИНА е пластика на големия български скулптор министъра на културата Вежди Рашидов. Статуетката на наградата ЖЕНА МЕНИДЖЪР НА 2010 ГОДИНА е дело на видния български скулптор и художник Ставри Калинов.

Победителките в конкурса ще присъстват на тържествен обяд с журито, а официалната церемония по награждаването в първото издание на Национален конкурс "Жена предприемач и Жена мениджър на годината” ще се състои на 19 май 2011 г. от 19.00 часа в зала „Роял” на хотел” Шератон”